Beau van Erven Dorens Het Rotterdam Project seizoen 1

Beau van Erven Dorens gaat na het project Amsterdam, nu 5 daklozen in Rotterdam helpen op een nieuw bestaan. De deelnemers zijn : Soufyan, Yvar, Stephany, Hilde en Patrick. Het programma eindigde eind december 2018 en is nu volledig te zien op videoland.

Patrick

Patrick is drugsverslaafd, nadat hij door de zelfmoord van zijn vrouw dakloos raakte omdat voor hem het leven geen zin meer had. Patrick raakte aan de drugs en zwierf op straat, sliep in een garage en verkoopte daklozen kranten.

Na dat hij 10.000 euro van Beau had gekregen heeft hij zijn leven aardig op de rit. Hij heeft een eigen huis, had het zwaar in de periode omdat hij het geld niet mocht besteden aan drugs. Patrick belande uiteindelijk in een afkick kliniek in Zuid Afrika waar hij een afkick programma volgt van 3 maanden.

Soufyan

Soufyan belande in de opvang nadat hij in de problemen is geraakt met justitie onder andere. Hij werkte bij een fietsenmakerij. Nadat hij deelnam aan Het Rotterdam Project kreeg Soufyan de kans om van dat geld zijn rijbewijs te halen, zijn schulden af te lossen en een kappers opleiding te beginnen. Soufyan kreeg een woning.

Yvar

Zijn moeder verhuisde op zijn 10de jaar naar Amerika. Yvar werkt als glazenwasser maar zit in de opvang, ook hij heeft schulden wat mede komt door zijn vader. Het eerste wat Yvar deed met de 10.000 euro was een Iphone kopen ter waarde van 1100 euro, waarmee hij pokemons kon vangen. Echter na een goed gesprek met Beau, besloot Yvar om toch iets zinvols te doen met het geld. Yvar loste zijn schulden af en kocht een ticket naar Texas om daar zijn moeder op te zoeken. Yvar heeft nadat de uitzending was afgelopen toch een woning gevonden met hulp van Beau.

Stephany

Alleenstaande moeder, ze vertrouwd niemand, wil het geld van Beau niet aannemen maar wel het rode boekje met alle nummers van hulpverlening. Stephany werkt bij een pizzaria, heeft een woning nu en de voogdij is overgedragen deels aan haar oom die voor haar heeft gezorgd vanaf haar 10de tot haar 18 jarige leeftijd.

Hilde

Hilde leeft in een vrouwenopvang, ze is dakloos geworden doordat onbetaalde rekeningen zich opstapelde waarna ze uit huis werd gezet. Hilde werkt nu in de zorg, ze heeft een jaar contract, heeft van het geld van Beau deels de schulden afbetaald en heeft ook na het einde van de uitzending samen met Beau toch een woning gevonden.

You might also like